SALON D’HIVER

“SALON D’HIVER”
Van 17 december t/m 14 januari 2017 presenteert ZERP Galerie ‘Salon d’Hiver’, een wintersalon waarbij alle kunstenaars verbonden aan de galerie werk zullen tonen. In de geest van de befaamde salon-tentoonstellingen in het Parijs van de achttiende eeuw, wordt de gehele ruimte gevuld met actuele foto’s, schilderijen, tekeningen, sculpturen en installaties van meer dan 40 kunstenaars.

ZERP GALERIE

ER WAS EENS…

Er was eens… is een groepsexpositie van actuele Nederlandse en Duitse beeldende kunst in uiteenlopende disciplines, van kleurrijke zeefdrukken tot grote installaties.
Sprookjes zijn van alle culturen en van alle tijden. Ze nodigen uit even te verdwalen in een andere wereld. Een wereld van reuzen, feeën en snoephuisjes, maar ook een wereld die precies is zoals je zelf zou willen dat ‘ie was. Een wereld waarin alles kan, alles dat je zelf bedenkt. Wat dat betreft verschilt een sprookje niet veel van een kunstwerk…

Waar: Concordia Enschede
Wanneer: 12-12 t/m 8-3-2016
Opening: 12 dec 2015 15.30

Artoverijssel 2015

“Inverted God”

Goepsexpositie Artoverijssel
Artoverijssel wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

De expositie werd feestelijk geopend op vrijdag 9 oktober om 17.00 uur met een welkomstwoord door Jet van der Sluis (curatorium Artoverijssel en kunstrecensent). De opening werd verricht door: Wilja Jurg (directeur TETEM) en Hester Maij (gedeputeerde Cultuur Provincie Overijssel)